Quote

Rapp Marine ansetter ny konsernsjef

Helge Vatnehol ny CEO i Rapp Marine

Juni 2014: Helge Vatnehol er ansatt som konsernsjef i Rapp Marine. Vatnehol kommer fra stillingen som Senior Vice President Offshore Deck Machinery hos Rolls-Royce Marine AS, og tiltrer 1. september 2014.

Bedriftene i vinsjedivisjonen i tidligere Rapp Marine Group er samlet i Rapp Marine-konsernet. Vi er glad for at Helge Vatnehol har takket ja til utfordringen med å lede konsernet sier styreleder i Rapp Marine, Olav Fjell. Rapp Marine opererer globalt og har en ledende posisjon i sine markeder på verdensbasis.

Helge Vatnehol er 58 år og utdannet Sivilingeniør fra NTNU i Trondheim. Han startet i Rolls-Royce i 2000 og har hatt ledende posisjoner innen ingeniør, IT og prosessutvikling, strategi og forretningsutvikling i tillegg til operativ ledelse i både Rolls-Royce og Ulstein Gruppen før det.

Rapp Marine gjennomfører nå en omstrukturering og vi skal fortsette å videreutvikle et konkurransedyktig vinsjekonsern med hovedkontor i Bodø, sier Olav Fjell. Vi har ambisjoner om fortsatt sterk vekst og Helge Vatnehol har ideell bakgrunn for å lede denne utviklingen, sier styrelederen.