Quote

Kurt Kristoffersen ny CEO i Hepro AS

Kurt Kristoffersen ny CEO i Hepro AS

November 2014: Kurt Kristoffersen er ansatt som CEO i Hepro. Kristoffersen kommer fra stillingen som CEO/Konsernsjef i Miras Industries, og tiltrer 1. januar 2015

Hepro AS er en hjelpemiddelprodusent som ligger på Rognan. De har en sterk posisjon i det norske markedet som skal videreutvikles de neste årene.

Kurt Kristoffersen

"Vi er glade for at Kurt Kristoffersen har takket ja til utfordringen med å lede selskapet videre, hans bakgrunn og kompetanse vil styrke selskapet ytterligere og være viktig for videre vekst og utvikling" sier styreleder i Hepro, Kurt Jan Jensen, managing partner i Nord Kapitalforvaltning AS.

Kurt Kristoffersen er 43 år og utdannet siviløkonom fra Handelshøgskolen i Bodø.

Som konsernsjef i Miras Industries har han blant annet ledet en større restruktureringsprosess i gruppen de siste årene. Før han startet i Miras Industries har han hatt ledende posisjoner i iTet/Umoe IKT der han har jobbet med operativ ledelse, strategi og forretningsutvikling, samt salg og markedsføring. Han har også lang erfaring med offentlige anskaffelsesprosesser og innkjøpsordninger.

"Hepro er et veldrevet selskap med store muligheter for vekst, og sammen med Nord Kapitalforvaltning vil de ha finansiell styrke til å vokse i et ellers voksende hjelpemiddelmarked." Dette sier Kurt Kristoffersen som ser frem til å tre inn i rollen som CEO i Hepro AS. 

 

For ytterligere kommentarer kontakt:

Kurt Jan Jensen
Managing partner
Nord Kapitalforvaltning AS
Mob: +47 900 90 007 
E-mail: kurt.jan.jensen@nordkapital.no

Bjørn Hesthamar
Partner
Nord Kapitalforvaltning AS
Mob: +47 950 11 222
E-mail: bjorn.hesthamar@nordkapital.no