Quote

Rapp Bomek AS befester sin posisjon i nye markeder og skal levere sikkerhetsdører til det nye Nasjonalmuseet

Rapp Bomek AS befester sin posisjon i nye markeder og skal levere sikkerhetsdører til det nye Nasjonalmuseet

September 2017: Rapp Bomek som har vært markedsledende leverandør av brann- og sikkerhetsdører primært til olje- og gassindustrien, tok tidligere i år strategiske grep mot nye markeder og har nå sikret seg en betydelig kontrakt med AF Gruppen på leveranse av sikkerhetsdører til det nye Nasjonalmuseet. Tidligere har selskapet vunnet en kontrakt om å levere sikkerhetsdører til nye Munchmuseet.

Det nye Nasjonalmuseet blir Nordens største kunstmuseum og et av få bygg som kan kalle seg et "FutureBuilt»-forbildeprosjekt. Å være en del av et FutureBuilt-samarbeid krever at det nye nasjonalmuseet er et fremtidsrettet bygg med miljøvennlige løsninger som er holdbare over tid. Den nye bygningen skal markere Nasjonalmuseet som en kunst- og kulturformidler av internasjonalt format og blir Norges største kulturbygg. Nasjonalmuseet er planlagt åpnet for publikum i 2020.

Kontraktsverdien er på rundt 26 millioner og Rapp Bomek skal leverer 18 stk teleskopporter og 34 stk skyveporter til prosjektet. 25 av disse vil bli produsert ved fabrikken i Bodø og de øvrige portene kjøpes fra underleverandør. Prosjektet er en EPCIC-leveranse som innebærer at Rapp Bomek leverer alt fra design/engineering, via produksjon, til installasjon og klargjøring til driftsfase.

- "Vi er stolte over å bli tildelt denne strategisk viktige kontrakten av AF Gruppen. Det er svært hyggelige å registrere at vi vinner frem og beviser vår konkurransedyktighet også innen våre nye markedssatsninger. Det er lagt ned et omfattende arbeid i selskapet det siste året for å posisjonere oss inn mot nye markeder innen bygg og anlegg og denne tildeling viser at vi er på riktig vei." sier adm.dir Terje Bøe i Rapp Bomek