Quote

Rapp Bomek AS inngår rammeavtale med Statoil på levering av branndører til Johan Sverdrup

Rapp Bomek AS inngår rammeavtale med Statoil på levering av branndører til Johan Sverdrup

Juni 2015: Bodøfirmaet Rapp Bomek AS, eid av PE-selskapet Nord Kapitalforvaltning, har inngått en rammeavtale med Statoil for levering av eksterne og interne branndører til feltutbyggingen Johan Sverdrup. Dette er en av de største kontraktene i Rapp Bomeks historie med en verdi på flere titalls millioner. I tillegg er det i kontrakten avtalt opsjon på levering til prosjektene Johan Sverdrup fase II, Johan Castberg, Snorre 2040 og Peregrino.

JS Bomek

"Dette er en strategisk meget viktig kontrakt for Rapp Bomek, samtidig som den befester vår ledende markedsposisjon i det globale olje- og gass markedet for branndører. Det er svært tilfredsstillende å se at vårt arbeid over tid med å levere gode sikkerhetsprodukter til konkurransedyktige betingelser nå har ført frem til denne kontrakten. Vi vil jobbe videre med å styrke vår konkurransekraft for å vinne nye oppdrag i et krevende verdensmarked der våre kunder skal oppleve at vi leverer de beste løsningene, til rett tid og til konkurransedyktige betingelser" sier CEO Terje Bøe i Rapp Bomek AS.

”For oss som stor eier i selskapet er det svært hyggelig å registrere at Rapp Bomek nok en gang beviser sin konkurransedyktighet i et meget krevende marked” sier styreleder Bjørn Hesthamar. ”I disse tider der investeringstakten i sektoren er lavere enn tidligere og der prispresset er tilsvarende høyt, er det også hyggelig å registrere at en norsk leverandør, med all sin produksjon lokalisert i Bodø, vinner i skarp konkurranse med internasjonale aktører. Det viser at vi klarer å levere de beste teknologiske løsningene, til konkurransedyktige betingelser”.

 

For mer informasjon kontakt:

Bjørn Hesthamar
Styreleder, partner i Nord Kapitalforvaltning
Tlf. +47 950 11 222

Terje Bøe
CEO
Tlf. +47 909 12 218

 

Dører_bomek