Quote

Rapp Bomek AS og Statoil har inngått en rammeavtale på leveranse av branndører til Johan Castberg

Rapp Bomek AS og Statoil har inngått en rammeavtale på leveranse av branndører til Johan Castberg

September 2017: Nok en gang viser Statoil tillit til Rapp Bomek AS og inngår en rammeavtale beregnet til 27,2 millioner. Branndørene vil bli produsert ved Rapp Bomeks fabrikk i Bodø. Det globale olje- og gass markedet har vært Rapp Bomeks kjerneområde historisk sett og med denne kontrakten befester selskapet sin posisjon på dette markedet.

Statoilfeltet Johan Castberg ligger 240 kilometer nord for Hammerfest i Barentshavet. Branndørene skal leveres til et flytende produksjonsskip (FPSO) som skal operere på feltet. Endelig investeringsbeslutning ventes på slutten av året og det er stor optimisme rundt prosjektet.
 
Statoil bestille produkter med spesifikasjoner om ‘heat tracer’ som er implementert i våre branndører og operasjonssystemer. Disse branndørene er spesielt designet for arktiske miljø og Rapp Bomek har over 20 års erfaring med produksjon av denne type dører. Første leveransen av branndører med ‘heat traces’ var i 1995 til oljefeltet Hibernia utenfor St. John i Newfoundland, Canada.

- "Det er svært gledelig at Statoil nok en gang viser oss tillit og tildeler oss kontrakt i et nytt strategisk viktig prosjekt. Kontrakten er strategisk viktig for Rapp Bomek og befester vår ledende markedsposisjon. Dette viser at vårt målrettede arbeid mot å sikre konkurransedyktige produkter i en krevende markedssituasjon innen olje og gass har gitt de ønskede resultater. Vi vil jobbe videre med å kontinuerlig forbedre vår konkurransekraft for å vinne nye oppdrag i et marked vi nå opplever er ferd med å bedres der våre kunder skal oppleve at vi leverer de beste løsningene, til rett tid og til konkurransedyktige betingelser."