Quote

Bred kompetanse og lang erfaring

Våre ansatte

0206_bjorn

Bjørn Hesthamar (54)

Managing Partner 
Bjørn kommer fra stillingen som internasjonal partner i PwC Consulting/Bergen, der han bl.a. bygget opp og ledet satsningen innenfor Health/Pharma/Life Science i Norge og Norden. Bjørn arbeidet i PwC fra 2001 til han begynte i Nord Kapitalforvaltning 1.februar 2012.

Bjørn er utdannet i økonomi og administrasjon fra Høyskolen i Molde og samfunnsøkonomi fra Universitetet i Tromsø. I tillegg har han en MBA fra Norges Handelshøyskole og videreutdanning i strategisk analyse fra INSEAD.
0197_anders

Anders Høifødt (38)

Partner - Investeringsdirektør 
Anders har syv års erfaring fra corporate finance rådgivning i det norske markedet, med særlig fokus på private equity, M&A (oppkjøp & fusjoner) og oil-service. Anders har bred erfaring fra en rekke M&A-prosesser særlig innen mid-cap segmentet. I tillegg har Anders arbeidet dedikert mot private equity segmentet. Han har ledet en rekke verdsettelsesoppdrag og har blant annet hatt ansvaret for ekstern verdsettelse for private equity fond i Pareto.

Anders er siviløkonom fra Handelshøyskolen BI og MSc Accounting and Finance fra London School of Economics and Political Science ("LSE").
 
0175_tom

Tom Meland (47)

CFO 
tom.meland@nordkapital.no | +47 91 30 92 15
Tom har en kombinasjon av sivil og militær yrkesbakgrunn. Han har blant annet jobbet som business controller i Troms Kraft konsernet og som avdelingsleder for finansiell handel i datterselskapet Troms Kraft Handel AS. Han har jobbet som aksje- og opsjonsmegler i DnB NOR Markets og som back office medarbeider i Sparebank1 Nord Norge Securities. Han har også 10 års yrkeserfaring fra Forsvaret i ulike lederstillinger, blant annet som troppssjef, kullsjef, taktikkinstruktør og prosjektleder.

Tom har en Bachelorgrad i Finans fra BI, Kraftanalytikerstudiet fra Norges Handelshøyskole og en MBA i økonomi og ledelse fra Handelshøgskolen i Bodø. Fra Forsvaret har han Befalsskole, samt Krigsskole I og II.
Joon Arev2

Joon-Are Johannessen (35)

Senior Associate 
joon-are@nordkapital.no | +47 941 56 743
Joon-Are har bakgrunn fra revisjon og rådgivning. Før han kom til Nord Kapitalforvaltning AS jobbet han i EY der han arbeidet mot bedrifter blant annet innen bank og finans, fiskeri, skipsfart og handel. Joon-Are har bred kompetanse på bruk av avanserte verktøy for analyse og modellering av finansielle data.

Han er utdannet Master i Økonomi og Administrasjon med spesialisering i finansiell økonomi fra Norges Handelshøyskole.