Quote

Dette er våre eksterne investeringskomitemedlemmer.

Investeringskomite

harald_troye

Harald Mowinckel Troye (61)

Leder av investeringskomiteen 
Managing Partner i private equity-selskapet Borea i Bergen. Han har vært hos Borea i 10 år, og har mer enn 28 års erfaring fra den norske og internasjonale kapitalforvaltningsindustrien. Han har vært CFO i Vesta (Tryg) og har holdt ledende posisjoner i det svenske forsikringsselskapet Skandia og DnB Asset Management. Han har en mastergrad i økonomi og administrasjon fra the Universitiy of Southern California. Han har lang erfaring fra et bredt spekter av styreposisjoner.
henning fredriksen

Henning Fredriksen

Medlem av investeringskomiteen 
Investment Director i Argentum hvor han blant annet har ansvar for Nordic Additional Funding, som er ko-investeringsaktiviteten i Argentum. Han har vært i Argentum siden 2008, og har bred erfaring fra kapitalforvaltningsindustrien. Han har tidligere jobbet i DnB Kapitalforvaltning og Vital Forsikring. Hos Vital var Henning ansvarlig for konsernets private equity investeringer. Han har også erfaring fra den nordiske kraftbransjen, hvor han har jobbet med salg og oppkjøp av selskaper (M&A), analyse og krafthandel. Henning har en mastergrad i elektroteknikk og informatikk fra Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU) og har Høyere Avdelings eksamen i Bedriftsøkonomisk analyse fra Norges Handelshøyskole (NHH).
 
FZ

Frederik Zimmer

Medlem av investeringskomiteen 
Frederik har lang erfaring innen management consulting fra The Boston Consulting Group (partner) and Cardo Partners (founding partner). Ansvarlig for PE advisory i BCG for Norden. Han har arbeidet som CFO i Lindorff Group og The North Alliance og som investment analyst i Kværner Investments.

Utdannelse:
MBA fra INSEAD
BSc fra University of Colorado

Styreverv (tidligere og nåværende):
Hepro Group AS, Helly Hansen AS, Effero AB, Sweet Protection AS, Swims AS, VNP AS, Norstat AS, Zoncolan AS, Kværner Inc. Hidro Hispana SA, Mirror Accounting AS